Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Αντικαταβολή

Πληρώστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία.

elta-courier

ΕΛΤΑ COURIER

Για όσους προτιμούν την μέθοδο της αντικαταβολής, τα προϊόντα έρχονται μέσω της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ COURIER πόρτα πόρτα και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Η επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή είναι: 2,70€.
(η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

boxnowlogo

BOX NOW

Η πληρωμή με αντικαταβολή για την BOX NOW θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker.

Προσοχή!
Η πληρωμή ολοκληρώνεται με payment link της Viva Wallet που θα λάβετε στο κινητό σας μέσω viber/sms από την BoxNow.

Η επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή είναι: 1,00€.
(η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαβολή δεν είναι διαθέσιμη εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα από τις κατηγορίες “Καρέκλες Σεζλόνκ” ή / και “Τραπεζάκια”.

Β. Με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Η Επιχείρηση τηρεί τους παρακάτω λογαριασμούς:

alpha-bank

ALPHA BANK

Δικαιούχος Λογαριασμού: Ειρήνη Μετρίδου του Κωνσταντίνου
IBAN: GR9001401630163002002004339
Αρ. Λογαριασμού: 163002002004339
SWIFT: CRBAGRAA

eurobank-logo

EUROBANK

Δικαιούχος Λογαριασμού: Ειρήνη Μετρίδου του Κωνσταντίνου
IBAN: GR3702600930000640200443732
Αρ. Λογαριασμού: 00260093640200443732
SWIFT: ERBKGRAA

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με email στο για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται άμεσα μετά τη λήψη του αποδεικτικού κατάθεσης.

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Η διαδικασία είναι πλέον πολύ διαδεδομένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και απόλυτα ασφαλής.

alpha-bank-commerce

Οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τη διαδικασία της παραγγελίας, η οποία σας οδηγεί στο σύστημα πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξής πιστωτικές κάρτες: VISA, Mastercard, Maestro, American Express και Diners.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η επιχείρηση Per Tutti δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

Άτοκες Δόσεις

Πληρώνοντας με Πιστωτική Κάρτα έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης μέχρι 6 άτοκων δόσων εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 120,00€.

Δ. Μέσω PAYPAL (με λογαριασμό PAYPAL ή με πιστωτική κάρτα)

paypal-new

Αν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή στους τρόπους πληρωμής. Αν δεν έχετε, και επιθυμείτε να ξεκινήσετε, μπορείτε μέσα από τη διαδικασία πληρωμής να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο της PayPal, και να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγγραφής της.

Το PayPal σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε άμεσα (χωρίς να διαθέτετε λογαριασμό) δίνοντας απλά τα στοιχεία της Πιστωτικής σας Κάρτας στην αντίστοιχη φόρμα του PayPal (για πληρωμή χωρίς λογαριασμό PayPal).

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η επιχείρηση Per Tutti δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

Ε. Πληρωμή στο κατάστημα

cashier-machine

Παραλαμβάνοντας οι ίδιοι την παραγγελία σας χωρίς κόστος μεταφορικών, από την παρακάτω διεύθυνση:

Λεωφόρο Μαραθώνος 33
Τ.Κ. 14569
Άνοιξη, Αττικής

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για τηλεφωνική παραγγελία στο 210 8143107.